Markeren - Traceren - Samenwerken

SOFTWARE VOOR CIVIELE TECHNIEK

Verbeter de samenwerking en verhoog de productiviteit met hulpmiddelen voor bouwprojectbeheer voor civiel ingenieurs

Gratis proefversie aanvragen   Live demo aanvragen aan

WERKPROCESSEN CIVIELE TECHNIEK

Hoeveelheden schatten met precisie

 

Hoeveelheden schatten met precisie Voer nauwkeurige metingen uit voor nauwkeurige schattingen, wat leidt tot het binnenhalen van meer opdrachten.

Logistiek op locatie beheren

 

Creëer, documenteer en beheer uitgebreide bouwtekeningen.

RFI's en offertes indienen

 

Dien moeiteloos RFI's in op tekeningen en verdeel ze onder AEC-teams.

Bouwplaatsinspecties uitvoeren

 

Efficiënt toewijzen, bijhouden en oplossen van knelpunten.

Ontwerp beoordelen en QA/QC waarborgen

 

Markeer en werk samen aan live PDF's, waardoor ontwerp- en QA/QC-werkprocessen sneller verlopen.

Bluebeam wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 3 miljoen ontwerp- en bouwprofessionals, waaronder 82% van de top 50 AEC-bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Het geeft bouwteams alle digitale hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun werk sneller uit te voeren.

TOEGANG TOT NIEUWE EN INZICHTELIJKE INFORMATIE

Elimineert redundantie van gegevens en zorgt voor naadloze toegang tot alle benodigde bronnen in de cloud met gecentraliseerd beheer van documenten en tekeningen in de cloud.

 • Met Bluebeam Cloud kunnen AEC-teams overal en altijd samenwerken, toegang krijgen tot de projectdocumenten, deze bekijken, bewerken en alle laatste wijzigingen bijhouden op een web- of iOS-apparaat.

Toegang tot nieuwe en inzichtelijke informatie

De sop's in projectworkflows naleven

DE SOP'S IN PROJECTWORKFLOWS NALEVEN

 • Zorg ervoor dat coherente projectworkflows worden nageleefd en houd je aan de SOP's tijdens de hele projectlevenscyclus.
 • Moeiteloos PDF's en documenten maken, annoteren en bewerken.
 • Verbeter de samenwerking door aangepaste gereedschappen, markeringen, stempels of symbolen te maken en deze eenvoudig te hergebruiken of te delen met andere teamleden.

ONDERBOUW UW BESLISSING MET GEGEVENSGESTUURDE INZICHTEN

Markeringenlijst in Bluebeam Revu is uw dashboard voor het naadloos bijhouden van alle markeringen en metingen die op een PDF zijn geplaatst.

 • Markups lijst geeft u een holistisch inzicht in markup
 • details, zoals auteur, label, datum, opmerkingen en statussen.
 • U kunt ook aangepaste kolommen maken voor metingen en tekst in Revu om de waarde van uw ontwerpbeoordelingsproces te maximaliseren.
 • De gegevens van de markeerlijst kunnen worden geëxporteerd naar Excel of de BI-tool van uw voorkeur om de inzichten te schalen voor complexere en georganiseerde berekeningen, schattingen en besluitvorming die het succes van uw project aanzienlijk beïnvloeden.

Onderbouw uw beslissing met gegevensgestuurde inzichten

Markup en samenwerken in realtime

MARKUP EN SAMENWERKEN IN REALTIME

 • Bluebeam Studio heeft Studio Session om sessie-updates bij te houden en Studio Projects om uw PDF's, tekeningen en andere projectdocumenten op te slaan in een centrale opslagplaats.
 • Verhoog en verbeter uw ontwerpevaluatieproces door uw interne of externe teamleden uit te nodigen om live samen te werken om documenten te beoordelen, van aantekeningen te voorzien, te wijzigen en bij te werken op een desktop met Studio in Revu.

VERSNELLEN VAN MEETNAUWKEURIGHEID EN INTEGRATIE MET EXCEL

 • Moderniseer uw bouwopname- en calculatieprocessen door metingen naar nieuwe hoogten te brengen met de civieltechnische oplossing van Bluebeam.
 • Bluebeam biedt alle benodigde gereedschappen die snelle, zeer nauwkeurige metingen vanuit PDF-documenten mogelijk maken.
 • U kunt uw meetgegevens dynamisch koppelen aan Microsoft Excel terwijl u tekent of meetgebieden selecteert. Deze naadloze integratie zorgt ervoor dat totalen uit meerdere PDF's efficiënt worden geconsolideerd, waardoor het beoordelingsproces aanzienlijk wordt versneld en de nauwkeurigheid van uw metingen wordt verbeterd.

Versnellen van meetnauwkeurigheid en integratie met excel

Inspecties op locatie en werkstroommanagement stroomlijnen

INSPECTIES OP LOCATIE EN WERKSTROOMMANAGEMENT STROOMLIJNEN

 • Maak een revolutie in uw bouwplaatsinspectie, RFI (Request for Information) en indieningsprocessen met behulp van geavanceerde web- en iOS-gebaseerde hulpmiddelen. Bluebeam's zorgvuldig ontworpen civieltechnische oplossingen en gereedschappen zijn ontworpen met slimme markup mogelijkheden.
 • Voeg acties toe aan markeringen door hyperlinks voor snelle toegang tot relevante documenten, pagina's, secties of websites binnen documenten.
 • Met Bluebeam Cloud zorgt het delen van updates in real-time met projectpartners, ongeacht hun locatie, ervoor dat iedereen op dezelfde pagina zit, waardoor de kans op fouten wordt verkleind, repetitieve werkprocessen worden geminimaliseerd en de samenwerking wordt verbeterd.

VEELGESTELDE VRAGEN

BRONNEN

Group-533

Bluebeam Revu 20 vs 21

Ontdek wat er nieuw is in Bluebeam Revu 21 in vergelijking met Revu 20.

Bekijk vergelijking >>

online-training

Bluebeam Revu training

Ontvang de servicespecifieke training van Bluebeam Revu om uw ROI te maximaliseren.

Ontvang training >>

office-notebook-02

Tips en trucs voor Bluebeam

Leer Bluebeam Revu tips en trucs om uw vaardigheden te verbeteren

Leer tips >>

documents-documentStack-03

Blog

Ontdek wat er gebeurt in de Bluebeam-industrie en de AEC-wereld

Lees Blog >>