Vergroot de nauwkeurigheid om meer offertes te winnen

SOFTWARE VOOR BOUWCALCULATIES

Profiteer van nauwkeurige en precieze bouwcalculaties en hoeveelheidsschattingen voor duurzaam bouwen met de bouwcalculatiesoftware van Bluebeam

Gratis proefversie aanvragen   Live demo aanvragen aan

HOE BLUEBEAM'S SOFTWARE VOOR BOUWOPNAME EEN REVOLUTIE TEWEEGBRENGT IN DE MANIER WAAROP U SCHAT EN BOUWT?

Nauwkeurige hoeveelheidsberekeningen en schattingen zijn essentieel voor concurrerende offertes en succesvol projectmanagement. Het vasthouden aan mainstream en verouderde praktijken en gereedschappen brengt verschillende problemen met zich mee die een negatieve invloed hebben op het totale bouwbudget en de verhouding tussen winnen en bieden, waaronder

 • Frequente fouten en herbewerkingen als gevolg van onnauwkeurige metingen.
 • Inefficiënte communicatie en uitwisseling van kritieke meetgegevens.
 • Moeilijkheden bij het efficiënt vastleggen van de volledige omvang van een project.

Quantity Estimations

REVOLUTIONEER TRADITIONELE WERKPROCESSEN MET BLUEBEAM REVU

REVOLUTIONEER TRADITIONELE WERKPROCESSEN MET BLUEBEAM REVU

Bluebeam Revu, de toonaangevende software voor de constructie en is speciaal ontworpen om de nauwkeurigheid en efficiëntie van hoeveelheidsberekeningen en schattingen te verbeteren.Deze mogelijkheden helpen aannemers en calculators om meer winnende offertes te maken. Het maakt:

 • De ware omvang van een project vastleggen met nauwkeurige, speciaal gebouwde gereedschappen voor nauwkeurige en dynamische metingen.
 • Gebruik de functie Dynamisch vullen om de oppervlakte en het volume van onregelmatige gebieden of vormen in uw bouwtekeningen te meten.
 • Visueel zoeken gebruiken om gelijksoortige objecten op bouwtekeningen te tellen zonder uitgebreide documenten handmatig door te nemen.
 • Zorgen voor snelle, nauwkeurige metingen en accumuleren van totalen direct op de bouw-PDF's Aanpasbare en deelbare gereedschappen maken om te markeren en te meten, waardoor het schattingsproces wordt gestandaardiseerd.

NAADLOZE SAMENWERKING, METINGEN EN ANNOTATIE

Bluebeam's software voor bouwcalculaties, Bluebeam Revu, staat niet alleen bekend om zijn revolutionaire metingen en schattingen, maar heeft ook de manier veranderd waarop gegevens worden beheerd en gedeeld tussen AEC-teams. De uitzonderlijke functies die leiden tot betere resultaten in het offerte- en calculatieproces zijn onder andere:

 • Naadloos meetgegevens exporteren van Markeringslijst in Bluebeam Revu naar Excel voor gedetailleerde nabewerking, analyse en rapportage.
 • Mogelijkheid om aangepaste gereedschapskisten te maken en op te slaan in Revu Toolskist die kunnen worden gedeeld met andere teamleden voor consistente werkwijzen.
 • Nodig teamleden uit in Bluebeam Studio voor real-time samenwerking en snelle feedback en aanpassingen.
 • plaats PDF's in Bluebeam Cloud en nodig teams uit om het laatste document overal en altijd bij te werken, te beoordelen of van commentaar te voorzien.
 • Door gebruik te maken van Bluebeam's geavanceerde calculatie- en takeoff-software Revu 21 kunnen AEC-teams effectiever samenwerken en hun 'bid-winning ratio' aanzienlijk verhogen.

NAADLOZE SAMENWERKING, METINGEN EN ANNOTATIE

BLUEBEAM SOFTWARE VOOR CONSTRUCTIEBEREKENING

noun-graphic-designing-3240268-155263

Gereedschappen voor metingen

Gebruik Bluebeam Revu metingen om lengte, oppervlakte, omtrek en meer te berekenen, zodat u materialen rechtstreeks op PDF's nauwkeurig kunt kwantificeren.

noun-landscape-3240272-155263

Portalen bekijken

Maak Weergaveportalen in Bluebeam Revu om eenvoudig hoeveelheden te meten en materialen te kwantificeren vanuit uitgebreide gegevensbladen.

noun-stand-structure-3240263-155263

Hoeveelheid koppelen

Koppel moeiteloos geaccumuleerde metingen van meerdere PDF's aan Microsoft Excel voor geautomatiseerde offerteberekeningen.

noun-global-network-3240411-155263

Dynamisch vullen

Gebruik de dynamische vulfunctie om lengte, oppervlakte en volume te meten of onregelmatige ruimtes of vormen te markeren op PDF-tekeningen.

noun-augmented-chat-3240325-155263

Markeringenlijst

Volg, bekijk en markeer (met meerdere statussen) uw markeringen en aantekeningen in de lijst met markeringen, zodat alle kritieke punten tijdens het beoordelingsproces aan bod komen.

noun-global-network-3240411-155263

Visueel zoeken

Gebruik de functie Visueel zoeken om symbolen en vormen te zoeken in PDF's in plaats van handmatig te zoeken in meerdere pagina's of documenten.

noun-custom-design-3240265-155263

Bijschrift

Maak direct in PDF's een interactief markeringsoverzicht dat automatisch wordt gewijzigd wanneer u de documentmarkeringen bijwerkt.

noun-global-network-3240411-155263

Profiel

Gebruik ingebouwde profielen in Bluebeam Revu of maak aangepaste profielen die kunnen worden opgeslagen op een lokaal apparaat voor een desktopervaring op maat.

 
 
 
Bluebeam, een vertrouwde keuze voor meer dan 3 miljoen AEC-professionals wereldwijd, verbetert het architectonische ontwerp- en documentatieproces moeitelozer dan elk ander hulpmiddel voor architecten.

BRONNEN

Group-533

Bluebeam Revu 20 vs 21

Ontdek wat er nieuw is in Bluebeam Revu 21 in vergelijking met Revu 20.

Bekijk vergelijking >>

online-training

Bluebeam Revu training

Ontvang de servicespecifieke training van Bluebeam Revu om uw ROI te maximaliseren.

Ontvang training >>

office-notebook-02

Tips en trucs voor Bluebeam

Leer Bluebeam Revu tips en trucs om uw vaardigheden te verbeteren

Leer tips >>

documents-documentStack-03

Blog

Ontdek wat er gebeurt in de Bluebeam-industrie en de AEC-wereld

Lees Blog >>