Implementatie Bluebeam

Welkom bij ATC PDF Advies

Bluebeam® Revu® is “breed” ontworpen. Op die manier kunnen veel bedrijven en organisaties gebruik maken van Bluebeam Revu. Alle benodigde functionaliteit is in principe aanwezig. Iedereen gebruikt wat hij of zij nodig heeft.
De basisfunctionaliteit is echter niet het enige wat noodzakelijk is om tot een geslaagde implementatie te komen.

De implementatie (inrichting) van Bluebeam Revu binnen uw bedrijf of organisatie is een belangrijk onderdeel dat bijdraagt aan het slagen van het traject.
Voor het werken met- en het bewerken van PDF documenten is het noodzakelijk dat de software zodanig wordt ingericht dat er op een effectieve en efficiënte manier gebruik van kan worden gemaakt.

Bluebeam Revu is zo ontworpen dat u het precies kan inrichten zoals u zelf wilt. Of u nou op 1, 2 of 3 schermen wilt werken, het is allemaal mogelijk.
Tevens kunnen uitgebreide tool-bibliotheken gemaakt worden die u in staat stelt op een eenvoudige manier hoeveelheden te bepalen.

Software moet het bedrijfsproces ondersteunen. Nieuwe software geeft ook meer mogelijkheden. Dit houdt echter wel in dat in bepaalde gevallen de werkmethodieken enigszins zullen veranderen.

ATC PDFadvies heeft al vele implementaties uitgevoerd en kan u daarbij ondersteunen. Op een goede manier ingericht, wat garandeert dat iedere gebruiker op dezelfde gestructureerde manier werkt.

ATC PDFadvies helpt u hierbij.

 

BB-Logo-H-PltnmPrtnr-Blue-4x

 

pexels-energepiccom-110469

 

Bluebeam Revu 21 Aanbiedingen:

  • PDF-bestanden maken en bewerken
  • Markeringen maken en volgen
  • Aanpasbare applicatie en tool
  • Digitale handtekening en OCR
  • Basismetingen
  • Integration with SharePoint® and ProjectWise®
Windows - € 240.00 (Per Gebruiker/ Per jaar)

Koop nu

Neem Contact Met Ons Op

Om het juiste plan te kiezen dat aansluit bij uw specifieke AECO-behoeften, aarzel niet om contact op te nemen met ATC PDF Advies - Uw partner voor alles omtrent Bluebeam.

Neem contact met ons op